• Tanja

Tid til feedbackKære abonnenter og patreon'ere, vi er kommet til et punkt i udviklingsfasen, hvor jeg meget gerne vil have jeres hjælp. Jeg sidder netop nu, og knokler på at få vores informationssider færdig til udgivelsen af vores app i December - og i den forbindelse har jeg brug for alt den feedback, jeg kan få fra jer.


Jeg har derfor lavet en medlemsside på vores hjemmeside, der hedder “miniApp”, hvor jeg løbende vil uploade siderne på dansk. Har i kommentere til indholdet, problemer med formuleringer, input i forhold til informationer i føler, vil være nyttige eller noget helt fjerde, må i hjertens gerne sende det til mig på tanja@paatvaers.org.


Er det for besværligt, kan jeg trøste jer med, at jeg samtidig sidder og arbejder på en løsning, hvor i vil kunne sende jeres feedback direkte fra siden.


Tusind tak!

0 visninger

På Tværs ivs

Vi hjælper udenlandske borgere med at finde rundt i Danmark.

Links

Fragt

Kontakt os

© På tværs ivs

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle