• Tanja

Startup: intro og panik

Opdateret: 19. sept. 2019


#Påtværs #blog #panik #Startup


Jeg har flere gange sat mig ned med min Mac og en kop kaffe og sagt til mig selv, “hvor svært kan det lige være, det er jo bare en blog”. Og lige så mange gange har jeg kastet håndklædet i ringen efter to elendige timer med spændte skuldre og hjertebanken. Jeg er bare ikke født til at være blog-skribent. Eller nogen anden form for skribent for den sags skyld.


Lige siden jeg var ganske lille, har jeg haft problemer med skriftsprog og grammatik. Jeg roder rundt i tider, glemmer konsekvent nutids r, og så snart jeg har lært at sætte komma, kommer der en ny regel. Jeg har ikke tal på de gange venner, kollegaer og vidt fremmede mennesker har rettet mig, hvorefter de “tålmodigt” gennemgår de grammatiske regler for mig. Men lige lidt hjælper det. Det sætter sig bare ikke fast.


Jeg synes nu alligevel, at jeg vil gøre en indsats for at lykkedes den her gang. Og når i så støder på noget rod, eller et komma der forstyrrer jeres læsning, så håber jeg i kan se igennem fingre med det. Jeg kan garanterer jer, det er spild af kræfter at forsøge at ændre det.


Der kommer ikke til at være et overordnet tema for bloggen men derimod tre spor: "startup" der handler om vores virksomhedsstart, "løbende updates" der annoncere nye begivenheder, og "hverdagen" der rummer alt mellem himmel og jord.


Jeg håber i vil læse med.


vi ses!4 visninger1 kommentar

På Tværs ivs

Vi hjælper udenlandske borgere med at finde rundt i Danmark.

Links

Fragt

Kontakt os

© På tværs ivs

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle