• Tanja

Vi vinker farvel til Josephine og sætter t-shirts til salg.Tilbage i FAIR integrations spæde start opsøgte vi Josephine Fock ved et afskedsarrangement i Århus, hvor hun takkede af til sine kollegaer i Alternativet. Det var Nicolai, der havde spottet at hun skulle være den nye direktør ved Dansk Flygtningehjælp, og at vi derfor havde mulighed for at tale med toppen, hvis vi deltog i arrangementet. Så det gjorde vi. Efter velkomst og taler faldt stemningen til ro, og jeg sneg mig op til gavebordet for at se, om jeg kunne bryde isen med en lille gave-åbner. Det lykkedes, og på to sekunder gik samtalen fra "den skal du glæde dig til at læse" til "vi har en app der kan hjælpe flygtninge".


Josephine lyttede med oprigtighed, og vi fik hurtigt udvekslet kontakter og sat det første møde i kalenderen. Det gik desværre ikke helt som håbet. Vi havde satset på et økonomisk samarbejde, men som Josephine også skriver i sin afsked, var økonomien i Dansk Flygtningehjælp ringere end forventet og muligheden for nytænkning minimal. Vi måtte derfor nøjes med moralsk støtte, og den har vi taget med imod med kyshånd.


Vi ønsker derfor Josephine al mulig held og lykke i fremtiden, og vi glæder os til at hilse på den nye direktør.


At det faldt sammen med forsalget af vores 'PÅ TVÆRS' t-shirt er tilfældigt. Efter en afstemning på Facebook og på Instagram har vi endeligt besluttet os for et logo, og vi skal derfor til at bestille en stor stak t-shirts. For at undgå gæld, ser vi dog lige, om vi ikke kan få et par kroner ind på forsalg inden. Du kan hoppe direkte til shoppen ved at klikke på billedet herunder.


Hav en vidunderlig dag.
0 visninger

På Tværs ivs

Vi hjælper udenlandske borgere med at finde rundt i Danmark.

Links

Fragt

Kontakt os

© På tværs ivs

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle